Компанія ДП «Український термінал» виходить на міжнародний рівень

Компанія ДП «Український термінал» виходить на міжнародний рівень

Компанія ДП «Український термінал» виходить на міжнародний рівень

              Компанія «Український термінал», що входить у Групу компаній «НІКО», отримала право надавати логістичні послуги будь-якої міжнародної компанії, яка працює на ринку України або займається транзитом, а також надавати експедиторські послуги за межами України. Компанія пройшла сертифікацію системи управління якістю на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008 (ДСТУ ISO 9001:2009) і отримала сертифікат в системі сертифікації УкрСЕПРО.

             Митно-ліцензійний склад  «Український термінал», що входить в Групу компаній «НІКО», пройшов сертифікацію системи управління якістю на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008 (ДСТУ ISO 9001:2009) на складування, зберігання, організацію перевезень, митного оформлення та транспортної обробки вантажів. Таким чином, будь-який міжнародний партнер має державні гарантії, що «Український термінал» є надійним партнером.

             «Український термінал» (ДП "Український термінал") - лише друга компанія в Україні, що спеціалізується на перевезеннях автомобілів, яка підтвердила відповідність системи управління якістю міжнародним стандартам і отримала право стати логістичним партнером найбільших міжнародних компаній.

Отримання даного сертифікату стало стратегічно важливим кроком для компанії «Український термінал», оскільки успішне проходження компанією сертифікації системи управління якістю на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008 є обов'язковою умовою для побудови співпраці з провідними європейськими компаніями і фактично служить перепусткою для виходу на міжнародні ринки. Цей сертифікат є незалежним зовнішнім підтвердженням досягнень компаній і, безумовно, свідчить про те, що діяльність компанії «Український термінал», організація бізнес-процесів і контроль над процесами надання послуг відповідають найвищим світовим стандартам. А це гарантує клієнтам та партнерам компанії в Україні та за кордоном стабільність якості надаваних послуг, безперервну роботу щодо поліпшення системи управління якістю і дає впевненість у відповідності компанії міжнародним підходам до ведення бізнесу.

            ДСТУ ISO 9001:2009 — національний стандарт України, присвячений системам управління якістю. Цей стандарт відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2008. На сьогоднішній день вимоги стандарту ISO 9001:2008 системи управління якістю є найбільш авторитетними у світі. В даний час даний стандарт використовує більше мільйона організацій в 176 країнах. Вимоги стандарту ISO 9001:2008 застосовуються в якості національних нормативів до підприємств щодо всіх аспектів системи управління компанії: керівному складу підприємства, маркетингу, процесів виробництва та надання послуг, вимірювання продуктивності, управління ризиками, забезпечення ресурсами і т.д.

Клієнти
Телефони