Новини

Партнерство з імпортером вантажної техніки "IVECO"

2020-11-18

Компанія групи Niko,  ТОВ Н-Транс стала партнером компанії імпортера вантажної техніки IVECO по доставці, розмитненню та зберіганню вантажної автомобільної техніки в Україну.

ТОВ Н-Транс забезпечує доставку/перевезення автомобілів з Європи в Україну виконує повний комплекс послуг по митному оформленню та зберіганню на складах, що дозволяє імпортеру якісно виконувати свої плани з продажу техніки IVECO в Україні.

Детальніше

ТОВ Н-Транс надає послуги перевезення б/у автомобілів з США, Кореї та Грузії

2020-09-17

ТОВ Н-Транс логістичний оператор, який активно розвиває послуги з перевезення б/у автомобілів з США, Кореї та Грузії в контейнерах та поромах Ро-Ро з подальшим митним оформленням в Україні

Детальніше

Український термінал логістичний партнер компанії "Бізон-Тех"

2020-08-10

Український термінал логістичним партнером компанії 
Бізон-Тех. Займається перевезенням негабаритної техніки та вантажів на платформах, перевезення в стандартних вантажівках 86 м3 (тент), перевезення автовозами невеликих тракторів 

Детальніше

ТОВ Н-ТРАНС СПІВПРАЦЮЄ З "КРЕДОБАНК"

2020-07-30

"Кредобанк" почав проект по заміні автопарку службових автомобілів співробітників банку. Партія автомобілів була придбана для використання в службових цілях і для реалізації на території України. ТОВ "Н-Транс" організували повний комплекс логістичних заходів по доставці автомобілів з Польщі в Україну.

Детальніше

Визначення стратегічного співробітництва компанії ДП «Український термінал» з польськими партнерами

2019-04-09

На початку квітня 2019 року представники компанії провели ряд важливих зустрічей з колегами та партнерами в Польщі та визначили стратегічних партнерів.

Детальніше

Відкрито пункт Головної Державної фітосанітарної інспекції

2016-08-14

Відкрито пункт Головної Державної фітосанітарної інспекції

Детальніше
Клієнти
Телефони